Despre mine

Contact

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

marți, 21 octombrie 2014

Cum sa folosesti cuponul AdWords

Google ofera cupoane sau coduri promotionale pentru a incuraja firmele sa folosesca platforma AdWords pentru promovarea online. Un cupon poate fi primit direct de la Google sau de la un partener Google AdWords.

In imaginea urmatoare este emailul cu cuponul AdWords pe care un client l-a primit de la mine.

oferta cupon

Chiar daca primesti mai multe cupoane poti sa folosesti un singur cupon pentru un cont si asta in decurs de 14 zile de la crearea contului. In imaginea urmatoare se vede cum arata acest cupon.

continut oferta

Pentru a folosi reducerea pe care ti-o ofera cuponul urmeaza pasii de mai jos:

Pasul 1.  Adauga datele de pe cupon in contul tau.

In primul rand trebuie sa fii logat in contul AdWords. Pentru a introduce datele de pe cupon trebuie sa mergi la rotita din dreapta si sa apesi pe "Facturare".

facturare

In sectiunea "Facturare" mergi la "Istoricul tranzactiilor" in partea din stanga si apoi la "Gestionati codurile promotionale".

gestionati codurile promotionale

Apoi adaugi un cod promotional

adauga codul promotional 1

si salvezi.

adauga codul promotional 2

Pasul 2. Cheltui cei 50 de lei daca ai setat plata manuala sau obtii clicuri in valoare de 50 de lei daca ai setat plata automata.

In cazul in care ai setat plata automata trebuie sa introduci codul promotional si sa incepi sa-ti faci reclama. In momentul in care s-au acumulat cei 50 de lei atunci o sa apara si cei 200 de lei din cupon.

Pentru a fi eligibil pentru creditul promoțional, trebuie să acumulezi costuri publicitare în valoare de 50 de lei în decurs de 31 zile de la introducerea codului promoțional. De exemplu, dacă introduci codul în data de 1 octombrie, va trebui să acumulezi costuri publicitare în valoare de 50 de lei până la data de 1 noiembrie a aceluiași an.

Pasul 3. După ce cheltui 50 de lei, creditul de 200 de lei va apărea în contul tau în termen de 5 zile.

Inainte de a utiliza cuponul promotional este bine sa stii ca el trebuie introdus în decurs de 14 zile de la crearea contului pentru a putea fi folosit. Daca intarzii, nu vei mai putea folosi banii.

Asta mi s-a intamplat si mie cand am creat primul cont. Am inceput sa fac promovare dupa ce trecusera 14 zile de la crearea contului. Am sunat la suport si am vorbit cu un reprezentant AdWords dar din pacate nu am mai putut folosi niciun cupon pentru acel cont. In regulamentul Google scrie ca: "Google nu va accepta utilizarea şi nu va înlocui codurile promoţionale expirate."

De aceea sfatul meu este sa iti faci contul AdWords atunci cand esti pregatit sa incepi promovarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *